Revalidatie na besmetting met Covid-19 ( Corona virus )

Revalidatie na besmetting met Covid-19 ( Corona virus )

Optimum Zoetermeer fysiotherapie biedt COVID-19 paramedische herstelzorg. De minister van Volksgezondheid heeft besloten de paramedische zorg voor mensen die herstellen van COVID-19 te vergoeden vanuit de basisverzekering. De fysiotherapeut van Optimum Zoetermeer zal u begeleiden in uw herstel naar een zo optimaal mogelijk resultaat na u door gemaakte Corona besmetting.

In onze oefenzaal zal u 2 keer per week begeleid worden door 1 van onze fysiotherapeuten gedurende maximaal 1 uur per training. De fysieke training vind plaats onder strikte veiligheidsmaatregelen als voorgeschreven door het RIVM.

Onder begeleiding van 1 van onze fysiotherapeuten zal er samen met u een trainingsprogramma worden opgesteld. Voorafgaand aan uw trainingstraject in onze praktijk dient u vrij te zijn van Corona ( negatieve Covid-19 test ) of symptomen welke kunnen duiden op een Corona besmetting. De inhoud van de training is gericht op algehele conditie( uithoudingsvermogen ) verbetering, kracht en verbetering van beperkingen in de algemene dagelijkse levensverrichtingen ( ADL activiteiten ).

Voor begeleiding na herstel voor Covid-19 patiënt onderhouden wij contact met uw diëtist, ergotherapeut, medische specialist en huisarts zodat we maatwerk kunnen leveren in uw herstel naar een optimale levens standaard.

Wanneer u deelneemt aan ons revalidatietraject stemt u in met deelname aan het nationaal paramedisch onderzoek in nauwe samenwerking met het werkveld paramedische herstelzorg voor patiënten met COVID-19. Dit paramedische herstelzorg onderzoek omvat diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en oefentherapie in de eerste lijn.

Wil u meer informatie, kijk eens op de webpagina van http://covidparamedischonderzoek.nl/ of neem contact op met ons centrum.

Online afspraak maken


Online afspraak maken

Voorletters

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eerder bij ons behandeld?

Waar wilt u de afspraak voor maken?

Welke dag komt u het beste uit?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Vragen / Opmerkingen