Donderdag 19 oktober 2017 stond Optimum Zoetermeer met een redactioneel stukje in het Postiljon Zoetermeer.

Postiljon Zoetermeer

Donderdag 19 oktober 2017 stond Optimum Zoetermeer met een redactioneel stukje in het Postiljon Zoetermeer.

Optimum Zoetermeer is een multidisciplinair medische en sportpsychologie praktijk opgericht begin 2016 door fysio- / manueel therapeut Wijnand Peeters en per 1 oktober 2017 gevestigd in een nieuw centrum op Groeneweg 5 te Zoetermeer Rokkeveen.

Vanuit mijn expertise en passie ben ik in 2016 gestart met mijn eigen praktijk genaamd Optimum Zoetermeer. Onze organisatie profileert zich als kennis en expertise centrum op het gebied van bewegen waarbij wij o.a. middels videoanalyse elke detail van een beweging kunnen analyseren en verbeteren. Ook op het gebied van bewegingservaring en beleving proberen wij onze cliënten op het hoogst mogelijke niveau te begeleiden middels onze sport/ bewegings psycholoog. Ons therapeutisch handelen is geborgd op de laatst beschikbare wetenschappelijke kennis en ervaring. Wij onderhouden een nauwe samenwerking met Hogeschool Leiden voor het delen van kennis en begeleiding van afstuderende fysiotherapeuten. Ons team bestaat uit behandelaars met ervaring uit de topsportbegeleiding, praktijkervaring met cliënten en de passie elkaar en zichzelf te verbeteren als behandelaar en collega.

De specialisaties binnen ons centrum zijn:
1. Rug scholing.
2. Fysiotherapie / oefentherapie.
3. Manuele therapie.
4. Sportfysiotherapie en revalidatie.
5. Podologie.
6. Sportpsychologie.
7. Sportmassage.

Ons team, bestaand uit Maarten Jongma, Merijn de Kievit, Henry van der Sluijs en Wijnand Peeters, heten u van harte welkom in ons centrum aan de Groeneweg 5 te Zoetermeer Rokkeveen.

U kunt ons artikel rechtstreeks lezen in het postiljon Zoetermeer onder de volgende snelkoppeling: https://www.postiljon.nl/nieuws/actueel/86935/optimum-zoetermeer-gestart-in-nieuw-praktijkcentrum-