Revalidatie na kruisband reconstructie

Revalidatie na voorste kruisband reconstructie (operatie) van uw knie

Revalideren kun je maar 1 keer goed doen, maak een bewuste beslissing en revalideer bij een fysiotherapeutisch centrum met de juiste expertise en kennis. Een centrum wat een korte lijn heeft met u behandelend medisch specialist.

Bij Optimum Zoetermeer kunt u revalideren na een voorste kruisband reconstructie door de orthopedisch chirurg in het ziekenhuis of orthopedisch centrum in Zoetermeer. Optimum Zoetermeer heeft zitting in het regionale Knie Netwerk van fysiotherapie praktijken welke zich aan hebben verenigd. De orthopedisch chirurg zal u na operatie verwijzen naar een praktijk welke deelneemt in het Knienetwerk binnen onze regio waaronder Optimum Zoetermeer.

Uw revalidatie traject duurt ongeveer 9 maanden waarbij u minimaal 2 keer per week wordt begeleid door onze Master sportfysiotherapeut met specifieke vakkennis in de sport en revalidatie na voorste kruisband reconstructie van de knie..

Het door u te volgen revalidatietraject is geprotocolleerd met meetmomenten( klinimetrie ) bij aanvang van het revalidatietraject en gedurende de tijd dat u in ons centrum revalideert. Bij beëindiging van uw revalidatietraject bent u belastbaar om uw ADL en sportactiviteiten zonder beperkingen uit te voeren. Wij hebben u revalidatieprotocol samen met de door u geopereerde orthopedische chirurg samengesteld.

Ons uitdrukkelijk advies is om u uitgebreid te laten informeren door de orthopedisch chirurg en te revalideren bij een praktijk uit het knienetwerk. Fysiotherapie praktijken uit het knienetwerk hebben een korte communicatie lijn met uw behandelend chirurg. Optimum Zoetermeer heeft daarnaast korte lijnen met de sportclubs en verenigingen uit de regio Zoetermeer. Wij behandelen veel sporters uit de regio.

Heeft u vragen, bel ons 079-2040010 of mail naar info@optimumzoetermeer.nl van Optimum Zoetermeer voor uw revalidatie.

Online afspraak maken


Online afspraak maken

Voorletters

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eerder bij ons behandeld?

Waar wilt u de afspraak voor maken?

Welke dag komt u het beste uit?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Vragen / Opmerkingen