Inspanningsanalyse

Wat is een inspanningsanalyse?

Een inspanningsanalyse voeren wij uit door de patiënt te laten trainen met een hartslagmeter. Met ons software systeem kunnen wij precies bijhouden en terug lezen hoe zwaar de patiënt traint in een bepaalde tijdsperiode, hoe snel hij herstelt en wat de gemiddelde- en hoogste hartslag was gedurende de hele training.

Wat kunnen wij met de inspanningsanalyse?

De inspanningsanalyse gebruiken wij voor meerdere doeleinden. Wij gebruiken de analyse voor het meten en bijhouden van de hartslag tijdens de training. Hiernaast gebruiken wij de analyse voor het opbouwen van behandelplannen en trainingsschema’s. We kunnen door middel van de analyse duidelijk zien hoeveel inspanning de betreffende oefeningen vereisen en hoe de patiënt hiervan hersteld, dit stelt ons in de optimale positie om een schema te bouwen wat precies bij de patiënt en zin trainhgsdoelstellingen past.

Analyseverslag

Gedurende een aantal trainingen verieerend van 1 week tot 1 seizoen kunnen wij een verslag maken van de trainingsinspanning om te bekijken bij welke specifieke trainingen de inspanning verminderd zodat de conditie verbeterd. Ook kan de training aangepast worden aan de specifieke wedstrijd eisen van inspanning,. Middels de analyse kunnen we heel gedetaileerd kijken naar het herstel na een training.


Online afspraak maken

Voorletters

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eerder bij ons behandeld?

Waar wilt u de afspraak voor maken?

Welke dag komt u het beste uit?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Vragen / Opmerkingen