Optimum Zoetermeer nieuwe shirtsponsor van Conquesto

Optimum sponsort Conquesto

Optimum Zoetermeer nieuwe shirtsponsor van Conquesto

Fysiotherapiepraktijk Optimum Zoetermeer zal voor minimaal de komende drie jaar de shirtsponsor zijn van alle senioren- en jeugdcompetitieteams van badmintonvereniging Conquesto.

Optimum Zoetermeer is een fysiotherapiepraktijk die zich richt op revalidatie na sportletsels. Hiertoe zoekt Optimum Zoetermeer ook steeds meer samenwerkingsverbanden met Zoetermeerse sportverenigingen. Daarnaast biedt Optimum Zoetermeer andere specifieke behandelingen aan zoals het Rugschool-traject en manuele therapie.
Het sterke punt van Optimum Zoetermeer is de vaktechnische kant van fysiotherapie. Tevens zijn zij goede motivators / coaches in sport en trainingen als het gaat om het beste uit jezelf en team te halen.

Conquesto en Optimum Zoetermeer zullen in de komende periode bekijken of Optimum Zoetermeer naast de overeengekomen shirtsponsoring op meer vlakken de samenwerking kunnen vinden, bijvoorbeeld voor de medische begeleiding tijdens toernooien zoals het Mastertoernooi dat Conquesto elk jaar organiseert.

Optimum Zoetermeer is gevestigd op de Groeneweg 5 te Zoetermeer.
Conquesto speelt in de Noord-Westerhal op de Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

 

Optimum sponsort Conquesto

Wijnand Peeters (eigenaar van Optimum Zoetermeer), Merijn de Kievit (fysiotherapeut bij Optimum Zoetermeer en speler van Conquesto) en Hans de Kievit (voorzitter van Conquesto) tijdens het tekenen van de sponsorovereenkomst.